احتمال زیاد تو اپدیت بعدی بایوس مشکل حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون گلپسر امید
تنظیمات P85-D3 هم عین H97-D3H هه . فرقی نداره . هر دو رو عین هم تنظیم کردم و P85-D3 روشن شد اما H97-D3H که هم خودم هم دایی ام براش گرفتم ، هیش کدوم روشن نشد
نمیدونم شاید برا آپدیت بایوس باشه وگرنه 2 مادربرد H97-D3H هر دوشون نمیشه فقط یه مشکل اونم عدل عین هم رو داشته باشن
آقا آواژنگ یا یه نفری این گزارش رو میتونه به شرکت اصلی گیگابایت برسونه که تو آپدیت بایوس بعدی اعمال کنن؟
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال زیاد تو اپدیت بعدی بایوس مشکل حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mkmosaarg (17-01-15), SajjadKhati (16-01-15)
|
ای بابا عجب شانسی منم دقیقا با مادربرد H97-D3H همین مشکل رو دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم حتما اشتباه تنظیم میکنم،یه سرچ کنم مشکلم حل بشه...اما مثل اینکه باید همون سیستم هندلی قبلیم رو برای دانلود راه بندازم
SajjadKhati (06-02-15)
راستی یه چیزی اتفاق میافته که گفتم شاید به این ربط داشته باشه
وقتی سیستم رو با دکمه ی پاور خاموش میکنم (یه بار میزنم) ، خاموش نمیشه و فقط در این حالت که خاموش میکنم (نه وقتی که با ویندوز خاموش میکنم) ، چون خاموش نمیشه و مجبور میشم دکمه ی پشت 0 و 1 پاور رو برای خاموش شدن بزنم ، یه صدای بزرگ و عجیبی در این حالت از پاور میاد (مثلا برق میزه و در حالت عادی این اتفاق نمیافته)
مسئله ی دیگه اینکه چند وقتیه وقتی میخام سیستم رو روشن کنم ، دکمه ی روشن شدن کیس رو که میزنم ، باید تقریبا یک ثانیه داشته باشم تا روشن شه
گفتم شاید ربط داشته باشه به این موضوع و نمیدونم به نوع کیس هم ربط داره یا نه
SajjadKhati (06-02-15)
آقا مهراد و آقا شهریار ، خواهش میکنم این موضوع رو از طریق آواژنگ به اطلاع گیگابایت برسونید تا اگه احتمالا مشکل بایوس هست ، تو آپدیت بعدی ، رفع بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkmosaarg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون این سومین مادربرد H97-D3H هه که این مشکل رو داره
یکی مال من ، یکی مال دایی ام که چند مدت پیش گرفتم و یکی هم مال این آقا
لازم هست که بگم مادربردهای دیگه رو نمیدونم اما مادربرد P85-D3 با آخرین نسخه ی آپدیت بایوس F9 ااش ، این مشکل رو نداشت (نمیدونم مشکل آپدیت بایوس نسل 9 هست، چجوری هه)
ممنون
سجاد جان مورد شما منتقل شده به آواژنگ .باید صبر کنید تا بایوس جدید بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-02-15)
تفاوت 3 سیستم و عملکرد و مشخصات رو تو این پست گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور Green 430A-HE
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بایوس F6 beta اومد . اما چون بتا و آزمایشی بود تست نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم زودتر بگن که تو نسخه ی آخریه اش اعمال شه
ممنون
|
f6 بتا رو تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر عجله ای نداری صبر کن نسخه کاملش بیاد .
SajjadKhati (06-02-15)
آزمایشی هست با این اوضاع هم تست کنم؟ مشکلی پیش نیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو سایتش فقط انگار زده تو این نسخه با ssd بهینه شد کاراییش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks